ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχετε αρκετή δυναμική η οποία μένει στα συρτάρια. Η Τετάρτη έρχεται έντονα για να σας δείξει ότι η έλλειψη προσπάθειας και κυρίως συνέπειας θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στη ζωή σας. Κινδυνεύετε από τον εγωκεντρισμό σας να χάσετε σημαντικούς ανθρώπους από κοντά σας είτε σε φιλικό είτε και σε ερωτικό επίπεδο. Το επόμενο διάστημα είναι κρίσιμο να ξέρετε για το τί κατάληξη θα έχετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα ξεκαθαρίσματα είναι αναπόφευκτα εντός της ημέρας και θα πρέπει να το συνειδητοποιήσετε αυτό εάν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά χωρίς βαρίδια. Μη διστάσετε να απομακρύνετε ανθρώπους από τη ζωή σας που σας στεναχωρούν ή δεν σας έχουν προσφέρει ποτέ χαρά. Η ημέρα σας βοηθά επίσης να ασχοληθείτε επιτέλους περισσότερο με την ερωτική σας ζωή.

ΙΧΘΕΙΣ

Μην αναβάλλεις καταστάσεις και αποφάσεις γιατί όσο περισσότερο το κρατάς πίσω τόσο φορτώνονται γεγονότα και ευθύνες που μετά θα σας πνίξουν. Προσοχή σε παρεξηγήσεις με πρόσωπα οικεία που θα προκληθούν εξαιτίας της τόσο μεγάλης ειλικρίνειάς σας που ίσως να φτάνει και στα όρια της αγένειας. Αισθηματικά είστε σε πολύ καλό δρόμο αρκεί να εξωτερικεύσετε αυτά που θέλετε