Κινητό

Ζώδια: Η κοινωνική ζωή και οι έντονες απολαύσεις θα είναι το σήμα κατατεθέν για την Τετάρτη με τη Σελήνη στον Υδροχόο αλλά δεν θέλω να σας πανικοβάλλω… η πανδημία εξακολουθεί και υπάρχει ε!

ΚΡΙΟΣ

Λοιπόν ότι βοηθήσατε βοηθήσατε. Φτάνει τώρα και ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε λίγο τις δικές μας ανάγκες και προτεραιότητες. Και μάλιστα με τέτοιες όψεις στον ουρανό επιβάλλεται γιατί θα υπάρξουν σούπερ ευκαιρίες και πρέπει να ανοίξετε επιτέλους τα στραβάδια σας (συγγνώμη τα μάτια σας ήθελα να πω) και αξιοποιείστε τες. Επίσης άνοιξε λίγο τη διάθεσή σου μπας και βρει μία χαραμάδα ο έρωτας να σου χτυπήσει που τρώει όλο πόρτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ουφ! Είστε έτοιμοι για την Τετάρτη ε; Ε μην πάρετε και όρκο. Δύσκολη ημέρα με ανθρώπους να σας ζητάνε διαρκώς πράγματα. Βάρη και υποχρεώσεις που δεν πρέπει να τις αφήσετε να σας πνίξουν. Μην φορτωθείτε τίποτα απολύτως. Δεν αντέχει άλλο αυτό το κορμί. Άλλαξε τις καταστάσεις, πάτα πόδι και σε όποιον αρέσεις. Άσχετο αλλά αρέσεις αρκετά, επικίνδυνα θα έλεγα. Μην κάνετε καμία κουτσουκέλα οι δεσμευμένοι παρά το γεγονός ότι θα υπάρξουν προτάσεις υπερπαραγωγή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η στασιμότητα πια! Θα σαπίσετε στο τέλος. Αφήστε τα κοινωνικά, τους καφέδες και τις εξόδους και αφιερωθείτε για μία φορά σοβαρά στο πώς θέλετε να πορευτείτε στη ζωήν σας. Κινητοποιηθείτε σε όλους τους τομείς εκτός από τα αισθηματικά, που είστε σε εγρήγορση αλλά με λάθος τρόπο. Δείτε την κατάσταση πιο αισιόδοξα και πάρτε σοβαρές αποφάσεις. Το βράδυ στάνταρ θα παίξει ποτάκι με φίλους.