ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορείτε να μείνετε την Τετάρτη κλεισμένοι μέσα στο σπίτι; Όχι ε; Ε τότε λυπάμαι αλλά τον καυγά δεν τον γλιτώνετε. Μα στη δουλειά, μα στο σπίτι μας με την οικογένεια κάποιοι θα πιαστούν μαλλί με μαλλί. Εάν καταφέρεις βέβαια να σφυράς αδιάφορα στις προκλήσεις που θα σου έρχονται τότε μπορεί και να την σκουπουλάρεις. Εάν πάνε να σε μπλέξουν μην βγάλεις άχνα για να σωθείς. Ο έρωτας χτυπάει την πόρτα, το θέμα είναι ξέρετε που έχετε βάλει το κλειδί για να ανοίξετε. Με πιάσετε ε, τι θέλω ακριβώς να πω.

ΛΕΩΝ

Τα παλιά προβλήματα τα είχατε ξεχάσει; Κακώς γιατί αυτά δεν σας ξέχασαν και θα επανέλθουν και μάλιστα αυτή τη φορά πιο δυναμικά. Πρέπει να ηρεμήσετε λιγάκι και να ανασκουμπωθείτε μπας και βγάλετε άκρη. Μόλις τα λύσεις τότε θα είστε free για να αλλάξετε τα δεδομένα της καθημερινότητας. Εάν είστε μόνοι σας τότε για δείτε τι παίζει στη γωνία σας. Κάτι παίζει με εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

H Τετάρτη είναι μια ημέρα με πρώτης τάξεως ευκαιρία για να προσδιορίσετε όχι ποιος είστε και πού πάτε, αλλά ποια θέλετε να είναι η θέση σας απέναντι στους άλλους ανθρώπους. Δύσκολο ε; Ναι αλλά πρέπει να γίνει επιτέλους και να καταλάβουν όλοι πως έχετε τη ζωή σας και να μην σας φορτώνουν με τις δικές τους ζωές. Εάν αποδεσμευτείς από αυτά τα δεσμά τότε θα έρθει η γαλήνη και σίγουρα μεγάλη επιτυχία. Μία ενδιαφέρουσα γνωριμία υπάρχει στο προσκήνιο αρκεί και εσείς να βγείτε από το Κωσταλέξι σας.