ΖΥΓΟΣ
Πολλές είναι οι υποχρεώσεις σας και απορώ κι εγώ πώς θα καταφέρετε να τα βγάλετε πέρα. Μην νομίζεις ότι οι αντοχές σας θα κρατήσουν για πολύ ακόμα. Ξεκουραστείτε μην σας δούμε τάβλα καμία ημέρα. Κατά τα άλλα τα οικογενειακά θέματα παραμένουν στο προσκήνιο και για αυτό θα πρέπει εσείς είτε να αναλάβετε δράση είτε να τους αφήσετε σχετικά στη μοίρα τους. Λύστε όλα τα παραπάνω και μετά ίσως να ασχοληθείτε και με κανά γκομενάκι.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θα είστε τίγκα στην επικοινωνία την Τετάρτη και κανείς δεν σας πιάνει πια. Περίεργο αυτό για εσάς αλλά αλλάζουν τελικά τα πράγματα. Προσπάθησε λοιπόν αφού έγινε αυτό το θαύμα να το επωφεληθείτε είτε για νέες γνωριμίες – ναι αισθηματικού χαρακτήρα εννοώ – είτε ακόμα και για επαγγελματικούς λόγους. Υπάρχει εύνοια και για τα δύο. Οι δεσμευμένοι να ξέρετε πως ο σύντροφός σας θέλει να σας μιλήσει για κάτι σοβαρό. Μιλήστε πρώτοι να τον προλάβετε.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις στη ζωή σου και τη φιλοσοφία σου έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου και η πένα μου. Ήρθε η Τετάρτη που μπορεί να σας δώσει μία εξαιρετική ώθηση προς αυτό. Μην το αφήσετε βρε καμάρια έτσι να πάει χαμένη η ευκαιρία. Κοιτάξτε βέβαια και λίγο τις λεπτομέρειες αυτών των αλλαγών και μην πάτε στα κουτουρού. Θα υπάρξουν αντιδράσεις από την οικογένεια αλλά μην πτοηθείτε καθόλου.