ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ενθουσιασμός είναι μια χαρά αλλά προσπαθήστε να μην σας παρασύρει σε κακές αποφάσεις. Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε είναι πολύ μεγάλες, αλλά ευτυχώς υπάρχει άνθρωπος κοντά σας να σας στηρίξει σε όλο αυτό. Στα αισθηματικά σας να είστε έτοιμοι για μοναδικές στιγμές και με μία έκπληξη που θα σας διώξει κάθε ενδοιασμό για αυτό τον άνθρωπο. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να ηρεμήσετε λιγάκι με όλη αυτήν την πλέμπα που σας περιτρυγυρίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αποδεσμευτείτε από τα στεγανά σας και τα στερεότυπα που είχατε μία ολόκληρη ζωή. Τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξετε πορεία και να ασχοληθείτε με κάτι πρωτοποριακό που θα σας φέρει σε άλλα μονοπάτια.  Μην διστάσετε να πάρετε ρίσκα και να ξεβολευτείτε από αυτά που ξέρατε. Μην δώσετε καμία σημασία σε λόγια που θα ακούσετε από τρίτα πρόσωπα γιατί θα έχουν δόλιους σκοπούς.

ΙΧΘΕΙΣ

Μαζευτείτε λιγάκι και στο σπίτι σας πια γιατί πρώτον χρειάζεστε ξεκούραση και δεύτερον με τόσα λεφτά που χαλάτε σας βλέπω διακοπές στο άλσος Βεΐκου. Θα έρθουν κομματάκι δύσκολες ώρες οικονομικά και θα πρέπει να προσέχετε. Επίσης, αποφύγετε εντάσεις με συναδέλφους και ανώτερα πρόσωπα στα επαγγελματικά. Οι εξελίξεις δεν θα είναι καλές εάν φτάσετε στα άκρα τα πράγματα. Αισθηματικά αφήστε τα φλερτ για το Σαββατοκύριακο γιατί τώρα δεν κινείται τίποτα.