Ζώδια
Ζώδια

Με την επιρροή μιας ιδιαίτερα δυνατής Πανσελήνου, τα ζώδια βρίσκονται σε έναν διαρκή αναβρασμό μέχρι να έρθει η λύτρωση και η κάθαρση.

ΚΡΙΟΣ

Μία πιο ήσυχη και εποικοδομητική ημέρα θα είναι η Τετάρτη, αφού θα έχει αισιοδοξία βλέποντας στα επαγγελματικά σας τα όνειρα να γίνονται πραγματικότητα. Υπάρχει περίπτωση άτομο με δυνατό backgroundνα σταθεί στο πλευρό σας. Τα αισθηματικά δεν είναι χάλια, αλλά δεν είναι και αυτά που θα θέλατε. Σταματήστε όμως την γκρίνια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ερωτικό το κλίμα λέγεται ότι είναι αλλά εσείς δεν το βλέπετε. Πρέπει να χαλαρώσετε περισσότερο βρε παιδάκια και να μην κυνηγάτε τον έρωτα τόσο πολύ. Σας υπόσχομαι θα έρθει σύντομα και θα είναι ιδανικός πραγματικά. Ευκαιρίες θα υπάρξουν να αναγνωριστεί η αξία σας και όσα ήταν μέχρι τώρα στάσιμα θα αρχίσουν να κινούνται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κέφι και η αισιοδοξία θα πρέπει να είναι οι μόνες λέξεις που σε αντιπροσωπεύουν και το ξαναλέω. Σταμάτα να συμπεριφέρεσαι σαν στόκερ ή σαν μαινάδα. Διεκδίκησε αυτά που θεωρείς ότι αξίζεις και στα ερωτικά κι αν δεν μπορούν να στα δώσουν κάποιοι στείλτους στη μαμά τους. Απέκτησε ενδιαφέροντα στη ζωή σου και βγες από τον καναπέ.