ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έξαλλοι είστε και μέσα στην ένταση με τις αναποδιές στα επαγγελματικά σας. Αυτό όμως είναι δικό σας θέμα γιατί εσείς το επιτρέψατε με την ανοχή σας σε ότι βλακεία ακούγατε μέχρι τώρα. Με τον σύντροφό σας αφήστε αυτό το χειριστικό παιχνίδι του παραπόνου και μην του κρατάτε μανιάτικο κάτι που έκανε την εποχή του Χαλκού. Μιλήστε επιτέλους ώριμα και συζητήστε όμορφα και ωραία αυτό που σας ενοχλεί. Εκτός εάν είστε ακόμα ανήλικοι οπότε ζητώ συγγνώμη.

ΛΕΩΝ

Το πράσινο φως που περιμένεις από ένα πρόσωπο δεν θα έρθει όσο εσύ συμπεριφέρεσαι σαν ανεμοδείκτης, μία από εδώ και μία από εκεί. Συγκεντρώσου και ωρίμασε και τότε διεκδίκησε όμορφα και σωστά. Και κυρίως ειλικρινά. Εάν κληθείς την Τετάρτη σε εκδήλωση να πας γιατί θα προκύψει κάτι καλό σε επαγγελματικό δηλαδή επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ωραία ημέρα η Τετάρτη για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά να έχετε το νου σας γιατί μπορεί να προκύψουν εμπόδια που θα σας βάλουν οι συνάδελφοί σας. Μην καθυστερείς όμως να βάλεις μπροστά το σχέδιο σου. Προσοχή λίγο και στα οικονομικά και σε καμία περίπτωση μην δανείσετε λεφτά. Αισθηματικά θα το χτυπήσετε το κεφάλι σας με το πρόσωπο που αφήνετε να απομακρύνετε εξαιτίας της απάθειάς σας.