ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι έξυπνοι ελιγμοί θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση και εσείς με αυτό τον τρόπο διατηρείτε και την καλή σας διάθεση και στρώνετε το έδαφος για τα επόμενα επαγγελματικά βήματα. Μην τσακωθείτε με τον σύντροφό σας γιατί η ημέρα σε αυτό τον τομέα δεν είναι καλή και μπορεί να υπάρξουν περίεργες ανατροπές στη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα της Τετάρτης σε βοηθά να λάβεις αποφάσεις για τη ζωή σου και την μετέπειτα πορεία σου. Αλλά απομάκρυνε ανθρώπους που σου ρουφούν την ενέργεια και σου απασχολούν το μυαλό με χαζομάρες. Πρέπει να επαναφέρεις στη ζωή σου τον διαλογισμό. Στα αισθηματικά πρέπει να καταλάβετε τι είναι αυτό που δεν κάνετε καλά και να το λύσετε. Εάν δεν μπορείτε εσείς ποιος άλλος μπορεί. 

ΙΧΘΥΣ

Παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρξουν εξαιτίας της ειλικρίνειας με την οποία αντιμετωπίζετε κάποια πράγματα. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο αιχμηροί τόσο στο οικογενειακό όσο και στον κοινωνικό σας περίγυρο. Εάν είστε μόνοι σας τότε σε μία εκδήλωση δεν αποκλείεται να γνωρίσετε έναν άνθρωπο που θα σας ταράξει τη ζωή με την καλή την έννοια φυσικά.