Ζώδια

Ζώδια: Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Αιγόκερω μας βοηθάει να βάλουμε σε τάξη όλα εκείνα τα επαγγελματικά θέματα που μας απασχολούν μέχρι τώρα.

ΚΡΙΟΣ

Ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας φέρνει η Τετάρτη με αποτέλεσμα να νιώθετε πελαγωμένοι και να είστε έτοιμοι να τα παρατήσετε όλα. Η απογόητευση αυτή μόνο κακό μπορεί να σας κάνει για αυτό βάλτε προτεραιότητα στα προβλήματα και αρχίστε τις δυναμικές λύσεις ακόμα κι αν χρειαστεί να κόψετε παρτίδες.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλά γεγονότα θα συμβούν την Τετάρτη και θα είναι μία ημέρα γεμάτη εντάσεις και τρέξιμο. Πρέπει να εκμεταλλευτείτε και τα τελευταία αποθέματα ενέργειας που έχετε προκειμένου να φέρετε εις πέρας τα γεγονότα. Μην το βάλετε τώρα κάτω και όλη αυτή η αναμονή θα σας γυρίσει θετικά στο τέλος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια πράγματα που θα ακούσετε από το ταίρι σας θα απαιτήσουν να δείξετε ηρεμία. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά γιατί θα γυρίσει εις βάρος σας το παιχνίδι. Στην επικοινωνία είστε πολλοί καλοί και αυτό θα φανεί στον κόσμο. Δείξτε πως είστε εκεί για ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη και θα το εκτιμήσουν.