Ουράνιο τόξο

Η αντίθεση του Ήλιου από τον Κρόνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω αναμένεται να προκαλέσει πανικό από εντάσεις και τέτοιες κόντρες που θα έχουμε να συζητάμε το χειμώνα πολλά πράγματα και μάλιστα για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί τα νεύρα σας να έχουν φτάσει σε άλλο γαλαξία ειδικά με θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σας, αλλά να ξέρετε πως πολλές άλλες περιπτώσεις που σας ενοχλούσαν και αφορούσαν υποθέσεις επαγγελματικές θα βρουν λύσεις και μάλιστα άμεσα. Συζητήσεις θα έχετε με το ταίρι σας και εάν δεν είστε αηδιαστικά ειλικρινείς λυπάμαι πραγματικά για αυτό που θα συμβεί. Οι αδέσμευτοι αχ και να είχα τη χάρη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ενέργεια που έχετε την Τετάρτη μόνο εάν την αφήσετε να σας φύγει θα χαθεί. Επίσης μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας την πάρει ακόμα κι αν είναι αγαπημένα μέλη της οικογένειας ή ακόμα και ο σύντροφός σας. Κοινώς συνδέστε όλο τον κόσμο με το Κάιρο. Δεν έχεις καταλάβει ότι τα πράγματα έχουν αρχίσει παρασκηνιακά και πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Ωραία τα συναισθήματα αγάπης που λαμβάνεται αλλά μπορεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος να τα υπερασπιστεί. ΟΕΟ!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσα περισσότερα ζητήματα λύσεις την Τετάρτη τόσο λιγότερο άγχος θα έχετε κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας και θα καταφέρετε να έρθετε σε μία ισορροπία τουλάχιστον ψυχική. Ωστόσο, έχετε αφήσει πίσω σας άλυτες υποθέσεις με τους φίλους σας, γεγονός που πρέπει να το λήξετε. Αισθηματικά τι να σας πω βρε παιδάκια, αφού δεν βάζετε μυαλό και είστε όπου σας σφυρίξει.