ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι δυσκολίες δεν πρόκειται να σταματήσουν έτσι απλά και εσείς θα πρέπει να σφίξετε τα δόντια και να συνεχίσετε την προσπάθεια. Ωστόσο, μέσα από αυτές τις δυσκολίες προσπαθήστε να βρείτε εκείνα τα πράγματα που σας βοηθούν να χαλαρώνετε. Μην αφήνετε τον εαυτό σας κολλημένο σε αυτά που ξέρει και προεκτείνετε τη σκέψη σας. Αισθηματικά, ας αφήσουμε αυτό το κομμάτι παρακαλώ γιατί πονάει και εμένα που τα βλέπω και εσάς που τα βιώνετε.

ΛΕΩΝ

Υπάρχουν ή εάν δεν υπάρχουν θα προκύψουν την Τετάρτη κι αυτό σας το υπόσχομαι υποθέσεις από το παρελθόν που θα ζητήσουν την άμεση λύση από εσάς. Ωστόσο, πρέπει να είστε τρομερά προσεχτικοί για να μην έχετε παραπάνω μπελάδες και κυρίως οικονομικούς μπελάδες. Αισθηματικά να ξέρετε πως έχετε ήδη πληγώσει το πρόσωπο που σας ενδιέφερε και πλέον πρέπει να κοπιάσετε πολύ για να αλλάξετε την κατάσταση. Μην μου κάνετε εμένα τους καμπόσους και αλλάξτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπαίνετε σιγά σιγά σε σειρά και σε μία οργάνωση. Βέβαια το δικό σας σιγά σιγά είναι σαν να είστε αργοκίνητη μαούνα, αλλά έστω και έτσι μπαίνετε σε μία σειρά. Και μόλις αυτή η διαδικασία ολοκληρωθεί τότε θα δείτε και τα αποτελέσματα. Δώστε κάποια τελεσίγραφα στην οικογένειά σας και μην κάνετε πίσω. Ευνοϊκό το κλίμα και στα αισθηματικά που όλα δείχνουν πως θα το γλεντήσετε. Φτού σκόρδα πια!