ΖΥΓΟΣ

Από την Τετάρτη θα δείτε και εσείς ξαστεριά μιας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε όλο αυτό τον καιρό σταδιακά υποχωρούν. Δεν σημαίνει βέβαια πως θα ζείτε υπέροχα, αλλά σίγουρα ο μεγάλος βραχνάς θα υποχωρήσει. Εάν σας τσιτώσουν δικά σας άτομα απλά αγνοήστε τους γιατί θα σας χαλάσουν τη σκέψη. Αισθηματικά μην δίνετε μεγαλύτερη σημασία σε ανθρώπους που δεν αξίζουν ούτε παγωτό να τους δώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλά μου και πονεμένα μου παιδιά… Αλλάξτε επιτέλους αυτό τον τρόπο που σκέφτεστε. Δεν σας έχει οδηγήσει πουθενά τόσα χρόνια. Μιλήστε με ανθρώπους ή ειδικά ένα μεγαλύτερο πρόσωπο και έχει τις λύσεις, αρκεί να μην σας πιάσει το πείσμα και δεν ακούτε τίποτα. Εάν προκύψουν προβλήματα με το σπίτι κανένα άγχος, θα λυθεί γρήγορα και ανώδυνα. Αισθηματικά από τη μία λούμπα στην άλλη είστε. Μην κυνηγάτε άλλο πια.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα είναι έντονη και εσείς αυτό που κυρίως πρέπει να κάνετε είναι να πάτε ένα βήμα πίσω, να οργανώσετε το μυαλό σας κυρίως και μετά να βάλετε σε τάξη τις δουλειές σας. Επικρατεί τεράστια ψυχική κούραση μέσα σας και αυτό που προσπαθείτε να φανείτε ότι είστε cool καταντάει λίγο χαζό πια ειδικά στους δικούς σας ανθρώπους. Αισθηματικά βλέπω ότι είστε έτοιμοι να την κάνετε τη χαζομάρα σας. Προασπίστε τα θέλω σας και τις ανάγκες σας αντί να κοιτάτε τον ποδόγυρο.