ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άγρια και σκληρή ημέρα η Τετάρτη! Πρόσωπα θα προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν, άλλα να σας βγάλουν εκτός προγράμματος με κακές για την τσέπη σας αποτελέσματα, ενώ οικεία πρόσωπα θα σας εξαντλήσουν ψυχικά με τις απαιτήσεις τους. Η κρατήστε όλο αυτό τον βούρκο μακριά σας ή να είστε έτοιμοι για μεγάλο κάζο. Περιέργως μέσα σε αυτό το κλίμα το άσχημο, υπάρχει η σταθερή αξία για εσάς που είναι η σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι εκκρεμότητες που έχετε πλέον βάλει πάνω στην πλάτη σας είναι τεράστιες και καλά να πάθετε. Ε μα δεν τρώγεστε πια! Σας λέω τόσο καιρό προσοχή μην φορτώνετε κι άλλο το πρόγραμμά σας και εσείς πέρα βρέχει. Τώρα υπομονή και τρέξιμο και μην ακούσω κιχ. Οικονομικά είστε σε εξαιρετικό επίπεδο. Αισθηματικά πάλι σας βλέπω σε μοναστήρι εάν συνεχίσετε με το ίδιο τροπάρι.

ΙΧΘΕΙΣ

Πρέπει δυστυχώς να αφήσετε στην άκρη λίγο τα δικά σας θέματα και να ασχοληθείτε με των άλλων τα ζητήματα γιατί πρέπει να βοηθήσετε. Πέρα από αυτό όμως θα πρέπει λίγο να κοιτάξετε και θέματα δικαστικά ή οικονομικά γιατί πιθανότατα να σας προκαλέσουν μία προσωρινή αναστάτωση. Αισθηματικά κάτι συμβαίνει με εσάς τους αδέσμευτους. Πολύ φλερτ βλέπω και πολύ σεξ! Με κολάσατε βραδιάτικα!