Ουρανός

Η διάθεση θα είναι ιδιαίτερη έντονη την Τετάρτη και για αυτό ο μοναδικός στόχος θα είναι να περάσετε καλά με αγαπημένα πρόσωπα και να απολαύσουν τα ζώδια τις χαρές της ζωής.

ΚΡΙΟΣ

Θα έρθουν την Τετάρτη αυτά τα άτομα που θα σε κάνουν να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους είτε είναι σε φιλικό επίπεδο είτε σε ερωτικό. Στη δεύτερη περίπτωση αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και μην πηγαίνετε με προγαμιαίο συμβόλαιο, όπως κάνετε τον τελευταίο καιρό. Μην μου είστε βέβαια επικριτικοί γιατί είναι κομματάκι ξενερωτικό βρε παιδί μου. Εάν ψάχνεις την ηρεμία τότε άφησε για άλλη ημέρα τις συζητήσεις πάσης φύσεως.

ΤΑΥΡΟΣ

Πράγματα, καταστάσεις και πρόσωπα που σου προκαλούσαν μία ανισορροπία το έκαναν γιατί εσείς τους το επιτρέπετε.  Θα έρθετε σε μία ισορροπία την Τετάρτη και πρέπει να παλέψετε με νύχια και με δόντια για να τη διατηρήσετε. Πετάξτε από τη ζωή σας οτιδήποτε μπορεί να μην αρμόζει σε εσάς. Το κενό στην αισθηματική σας ζωή θα καλυφθεί εάν δείξετε λίγο υπομονή στις ενέργειες του συντρόφου σας. Εάν δεν τα καταφέρει ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε την ευκαιρία να περνάτε καλά και να επικοινωνείτε όμορφα με τους τριγύρω σας την Τετάρτη. Το λέω γιατί τον τελευταίο καιρό υπήρχε ένα πρόβλημα σε αυτό τον τομέα. Και εσείς νιώθετε πιο ισορροπημένοι και πρέπει να προσπαθήσετε να το διατηρήσετε αυτό και γιατί όχι να κάνετε μία ακόμα βαθύτερη ενδοσκόπηση. Στα αισθηματικά το πράγμα ακόμα χωλαίνει λόγω της υπερ- ανάλυσης που κάνετε με αποτέλεσμα να κουράζετε πολύ.