ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γεγονότα και ειδήσεις που θα φτάσουν στα αυτιά σας θα σας κάνουν να πάρετε τα βουνά από τα νεύρα. Οτιδήποτε συζήτηση κι αν ξεκινήσετε να ξέρετε πως θα καταλήξει σε καυγά εκτός εάν δεν βγάλετε άχνα. Αλλαγές επίσης που ξεκινούν από την Τετάρτη θα σας αγχώσουν αλλά το μέλλον θα δείξει ότι ήταν άδικος ο λόγος. Ερωτικά το μυαλό σας είναι στο παρελθόν και πιστέψτε με καλά κάνετε. Αυτός ο άνθρωπος ακόμα περιμένει παρά τα χρόνια που ίσως έχουν περάσει.
ΛΕΩΝ

Πολύ ταλαιπωρία η σημερινή ημέρα βρε καμάρια μου. Προβλήματα, οικονομικές δυσκολίες, νομικές εκκρεμότητες είναι μόνο λίγα από αυτά που θα σας ταράξουν. Το ξέρω είναι τρομερά δύσκολα αλλά πρέπει να κάνετε λίγο υπομονή. Εάν τα αντιμετωπίσετε ψύχραιμα ίσως δείτε πως λύνονται μάλλον πιο εύκολα. Μία νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να είναι το μοναδικό θετικό της ημέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Τετάρτη είναι η πιο κατάλληλη ημέρα για να στραφείτε στον εαυτό σας και να δείτε τι είναι αυτά που κάνετε λάθος και που πρέπει να αλλάξετε απαραιτήτως τακτική. Άλλαξε και σάρωσε τα πάντα που κάνεις λάθος ή από ανασφάλεια και τότε θα δείτε πως όλα θα εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσάς. Αισθηματικά έχετε μεγάλη εύνοια για νέες γνωριμίες και οι δεσμευμένοι για να φέρουν την κατάσταση εκεί που πρέπει.