ΖΥΓΟΣ

Τρομερά έντονη ημέρα με δεκάδες υποχρεώσεις και ζητήματα που απαιτούν από εσάς άμεση λύση. Εάν διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και προσπαθείς να βρεις εναλλακτικές το τέλος της ημέρας θα σε βρει νικητή έστω και εξαντλημένο. Αξίζει βρε τον κόπο, ακούστε και εμένα. Ωστόσο, μην διανοηθείτε να βάλετε και άλλα πράγματα στο κεφάλι σας γιατί τότε θα κλάψετε. Αισθηματικά αποφύγετε το άγχος και τη στριμάδα και όλα θα πάνε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν μείνεις μακριά από μερικά ατομάκια που μόνο σου χαλούν τη διάθεση τότε θα είναι μία υπέροχη ημέρα που θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε και να διασκεδάσετε, να γνωρίσετε κόσμο, να δείξετε πόσο υπέροχα πλάσματα είστε βρε αδελφέ. Έχεις μεγάλη διάθεση την Τετάρτη και πρέπει να την εκμεταλλευτείς προς όλους τους τομείς. Εάν σας χρωστούν λεφτά δεν αποκλείεται να σας τα επιστρέψουν δίνοντας ανάσα στο πορτοφόλι σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα νεύρα σας και αυτή η πάνω κάτω διάθεση είναι τα μοναδικά εμπόδια έτσι ώστε να μην  καταφέρετε να κάνετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Ακόμα και επαγγελματικά θα υπάρξουν ευκαιρίες που μέσα σε αυτή την ένταση δεν ξέρω πραγματικά εάν καταφέρετε  να τις δείτε. Δείτε τα πράγματα πιο αισιόδοξα και σταματήστε να κάνετε σαν τον Γκρινιάρη από τα Στρουμφάκια. Εσείς που έχετε σχέση μόνο για να έχετε κάτι θα το πάρετε επιτέλους απόφαση πως δεν πάει άλλο.