ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι υποχρεώσεις σας διαρκώς θα αυξάνονται από την Τετάρτη και αυτό και δεν σας αρέσει αλλά και σας εξαντλεί. Έχετε ευθύνη όμως γιατί με το πρόγραμμα και την πειθαρχία είστε τσακωμένοι και θα το πληρώσετε αφού θα εκτεθείτε σε πρόσωπα κύρους. Αισθηματικά διαρκώς παίζετε με τη φλόγα. Βάλε κάτω τον σύντροφό σου και συζήτα ώριμα γιατί η συμπεριφορά σας προβληματίζει έντονα και το πουλάκι θα πετάξει. Και μετά θα κοπιανιέστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έντονα προβληματική η Τετάρτη αφού παλιά ζητήματα επανέρχονται αυτή τη φορά πιο δυναμικά από κάθε άλλη φορά και απαιτούν λύσεις εδώ και τώρα. Ξέρω ότι είστε εξαντλημένοι πια αλλά εάν δεν γίνει τώρα θα τραβήξετε μεγαλύτερο κουπί στο μέλλον. Οι δεσμευμένοι ας ξεκουμπώσουν επιτέλους το παλτό τους και να δείξουν τα πραγματικά συναισθήματά τους γιατί έχετε κουράσει πολύ με αυτό το διακριτικό σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο στόχος την Τετάρτη πρέπει να είναι να ηρεμήσετε λίγο όσον αφορά στην καθημερινότητά σας που την έχετε πήξει στις δουλειές και τις υποχρεώσεις. Αυτό θα ξεκινήσει πιο γρήγορα από όσο περιμένατε να έχει αντίκτυπο και στα αισθηματικά σας, αφού μόνο στον ύπνο πλέον “βλέπεστε”. Να είστε ειλικρινείς με τα υποψήφια γκομενάκια γιατί το κάρμα είναι άτιμο πράγμα.