ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προγραμματίστε τις εργασίες και τις εκκρεμότητές για να μην βγείτε εκτός προγράμματος. Οι αντοχές σας είναι περιορισμένες πλέον και ο εαυτός σας χρειάζεται πάρα πολύ ξεκούραση. Ευκαιρίες χαμένες στα αισθηματικά ίσως και να μην ξαναγυρίσουν και για αυτό ευθύνεστε μόνο εσείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επανέρχονται οι παρελθοντικές σας εκκρεμότητες και αυτή τη φορά πιο δυναμικά με μοναδικό στόχο να σας θυμίζουν πως πρέπει να λύσετε άμεσα. Υπάρχουν όμως ευκαιρίες για να τα λύσετε χωρίς μεγάλο κόστος. Νιώθετε πως πρέπει να λύσετε θέματα με τον ίδιο σας τον εαυτό και να το κάνετε.

ΙΧΘΥΣ

Προτάσεις

Τα πράγματα πρόκειται να κυλήσουν ήρεμα για εσένα. Άδραξε τη μέρα σου για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και να κάνεις κάποιες κουβέντες για να απλοποιήσεις λίγο την καθημερινότητά σου, αλλά και τις συνθήκες που σε δυσκολεύουν.

Αποδέξου σήμερα στον τομέα της εργασίας σου κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν γιατί κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, που δεν περιμένεις. Η εργατικότητα και η συνέπεια σου έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις των συνεργατών και ανωτέρων σου και από εδώ και στο εξής θα έρθεις στο προσκήνιο των γεγονότων. Απόλαυσέ το!!!