Θάλασσα
Από τον Λέοντα ο Ήλιος ευνοεί σημαντικά κάποια ζώδια και σας δίνει τη δυνατότητα να διασκεδάσετε αλλά και να το ριξετε λίγο έξω επιτέλους μιας και τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα.
ΚΡΙΟΣ
Με τέτοια δυναμική που έχετε θα είναι πανεύκολο την Τετάρτη να πιάσετε τους στόχους σας και να δείτε μετά από καιρό τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Οικογενειακές έννοιες συνεχίζουν να σας τριβελίζουν το κεφάλι σας και πρέπει να απαλλαχθείτε από αυτό το βραχνά βάζοντας τα όρια σας. Οικονομικά φροντίστε να μην δανείσετε χρήματα. Αισθηματικά σταματήστε να γυρνάτε γύρω γύρω από ανθρώπους που δεν σας έδωσαν ότι αξίζατε. Έλεος πια!
ΤΑΥΡΟΣ

Τα αδιέξοδα τελειώνουν εδώ αγαπημένα μου πλάσματα. Λίγες ακόμα μέρες λίγο πίεσης και μετά θα δείτε πως οι εξελίξεις θα είναι διαρκώς ευνοϊκές για εσάς. Αλλάζουν άρδην τα δεδομένα για τη ζωή σας και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να είστε μόνιμα σε δράση και μην έχετε καμία αναβολή. Αισθηματικά ο σύντροφός σας ετοιμάζει εκπλήξεις, αλλά να ξέρετε πως μπαίνει νέο πρόσωπο που θα σας διεκδικήσει παρά τη σχέση σας. Μα τι πέραση είναι αυτή πια;

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το άγχος σου για τις υποχρεώσεις σας είναι έντονο, αλλά θα έπρεπε να ξέρετε πως εάν ξεκινήσετε τώρα να τα τακτοποιείται τότε το άγχος θα εξαφανιστεί μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Οικογενειακά έρχονται νέα που θα σας ταράξουν και θα σας προξενήσουν έναν εκνευρισμό. Αισθηματικά δεν νιώθετε καλά αλλά δεν το παραδέχεστε. Προσπαθήστε να καταλάβετε γιατί υπάρχουν σχόλια πίσω από την πλάτη σας.