City

Ζώδια: Το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στις απολαύσεις και στα ερωτικά μας,αφού είναι σημαντικό να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας και να περάσουμε ευχάριστα και να περάσουμε όμορφα.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοι μας την Τετάρτη θα πρέπει να πάρουν απόφαση πως είναι καλύτερα να είναι λίγο μόνοι τους παρά να τρέχουν σε ανούσιες παρέες μόνο και μόνο για να ανεβάσουν ένα Instagram story. Κοιτάξτε τη μοναξιά σας κατάματα έτσι ώστε να βρείτε τι θέλετε σε αυτή τη ζωή. Ερωτικά είναι περίεργο το κλίμα αφού φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό που πραγματικά θέλετε. Ή μήπως δεν ξέρετε τι θέλετε. Λέω εγώ βρε παιδί μου τώρα μην το δέσεις και σχοινί κορδόνι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα δείχνει πως είστε αρκετά δυναμικοί και θα καταφέρετε να κάνετε αυτά που ονειρεύεστε. Μέλη της οικογένεια σας σας βομβαρδίζουν με αρνητική ενέργεια και προσπαθούν με κάθε τρόπο να παρέμβουν στη ζωή σας. Μην το επιτρέψετε σε καμία περίπτωση. Η αισθηματική σας ζωή απαιτεί για άλλη μία φορά να δείξετε απόλυτη σοβαρότητα και να είστε ξεκάθαροι με τα θέλω σας. Μην κάνετε εκπτώσεις γιατί οι άλλοι δεν μπορούν ή ακόμα χειρότερα δεν προσπαθούν καν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα νεύρα σου στην αισθηματική σου ζωή φτάνουν κόκκινο, αφού δεν μπορείτε να αντιληφθείτε πως δεν είναι όλα ρόδινα ή όπως τα έχετε εσείς μέσα στο κεφάλι σας. Αυτό σας οδηγεί σε τρομερή ένταση και θα πρέπει να δείτε πλέον πως αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις. Μία λύση ίσως να είναι να κατεβάσετε τις προσδοκίες. Έχετε εύνοια να λύσετε εκκρεμότητες που αφορούν το δημόσιο ή και μέλη της οικογένειάς σας.