ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι παρεξηγήσεις με το ταίρι σας θα είναι σε πρώτο πλάνο όλη την Τετάρτη και δεν θα έχετε και τόσο δίκιο, αφού η διακριτικότητά σας πια έχει φτάσει σε επίπεδα που άνετα κάποιος θα το θεωρούσε αδιαφορία. Συμμορφωθείτε επιτέλους. Στεναχώριες θα υπάρξουν και με την οικογένειά σας, αφού θα ακούσετε πράγματα που δεν θα σας αρέσουν. Μην στεναχωριέστε γιατί αυτά τα ξέρατε καιρό απλά δεν θέλατε να τα παραδεχθείτε έτσι ώστε να μην τα αντιμετωπίσετε στην ρίζα τους.
ΛΕΩΝ

Μέσα στον πανικό που επικράτησε από την Ηλιακή έκλειψη, αυτή η Τετάρτη έρχεται για να σας ηρεμήσει λίγο μιας και θα είναι άκρως ευχάριστη ημέρα. Τα σχέδια σας επιτέλους φαίνεται να παίρνουν σάρκα και οστά επομένως προσπάθησε να τελειώνεις το συντομότερο με εκκρεμότητές που μέχρι τώρα σας παίδευαν. Το ίδιο καλό κλίμα και στα αισθηματικά όπου εάν φλερτάρετε θα είστε σαρωτικοί να ξέρετε και τίποτα δεν θα σας αντισταθεί. Άντε και στα δικά μας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ θολή ημέρα η Τετάρτη αφού τίποτα στη ζωή σας δεν είναι ξεκάθαρο και αυτό μπορεί να σας στείλει αδιάβαστους κυριολεκτικά. Ειδικά στον τομέα της οικογένειας κάποιοι άνθρωποι σας τραβούν συνέχεια προς τα πίσω. Από το να σας εξαντλεί τα νεύρα αυτή η κατάσταση, προτιμήστε να κάνετε μία ξεκάθαρη κουβέντα μια και για πάντα. Θα συμβούν γεγονότα για τους αδέσμευτους που θα σας απομακρύνουν εάν το επιτρέψετε φυσικά να συμβεί αυτό.