ΖΥΓΟΣ

Ακόμα και καφέ να αποφασίσετε να φτιάξετε την Τετάρτη θα πρέπει να το κάνετε με τεράστια προσοχή. Παντού εγκυμονούν κίνδυνοι και προβληματικές καταστάσεις. Επίσης, συγχρόνως θα τρέχετε σαν τον Βέγγο με τόσες υποχρεώσεις και ειδικά εάν σκοπεύετε να κάνετε συμφωνίες ή να υπογράψετε συμβόλαια προσπαθήστε να το αποφύγετε. Τολμήστε οι αδέσμευτοι και εκδηλώσετε τα αισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εξουθενωτική θα είναι η Τετάρτη για εσάς αφού θα τρέχετε με δεκάδες υποχρεώσεις και το πρόγραμμα θα είναι τόσο φορτωμένο που κυριολεκτικά δεν θα ξέρετε τι να κάνετε. Την ίδια ημέρα όμως έχετε μεγάλη εύνοια και στα κοινωνικά σας που θα μπορέσετε να εκδηλώσετε τα βαθύτερα σας αισθήματα. Προσπαθήστε σε οτιδήποτε κι αν κάνετε να δείχνετε και λίγο αισιοδοξία βρε καμάρια και όχι τόσο πια σκυθρωπά πρόσωπα. Χαμόγελο παρακαλώ!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έξοδα και πάλι έξοδα αγαπημένα μου πλάσματα και εσείς καλείστε να αντιμετωπίσετε τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στο πορτοφόλι σας. Κάποιες νέες ευκαιρίες στα επαγγελματικά θα σας δώσουν ίσως μία ανάσα αλλά προσοχή στις λεπτομέρειες οποιασδήποτε συμφωνίας. Τα αισθηματικά σας είναι σε κρίσιμο σημείο, αφού ο σύντροφός σας με τη συμπεριφορά του δείχνει μάλλον ανικανότητά συνύπαρξης μαζί σας. Τολμήστε να μιλήσετε για αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ψυχραιμία θα σας χρειαστεί την Τετάρτη μιας και το ένα πρόβλημα θα διαδέχεται το άλλο και εσείς θα κληθείτε να τα αντιμετωπίσετε όλα. Ωστόσο, μην κάνετε βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις γιατί θα το μετανιώσετε πικρά μετά. Θέλει λιγότερα λόγια και μεγάλη σκέψη για το πώς πρέπει να κινηθείτε. Η αποφυγή να συζητάτε όλα όσα σκέφτεστε με τον σύντροφό σας μπορεί να αποβεί μοιραία και να χάσετε κάτι αξιόλογο. Μιλήστε και κάντε ότι μπορείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα προβλήματα στην επικοινωνία στον επαγγελματικό τομέα θα σας ταράξουν την Τετάρτη μιας και νιώθετε το χάος ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας. Μην τολμήσετε όμως να ανοίξετε κουβέντα γιατί θα γίνει κυριολεκτικά μακελίδι. Προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα προφίλ “εγώ χαζό δεν καταλαβαίνει”. Οικονομικά θα κληθείτε να ανοίξετε το πορτοφόλι σας και μάλιστα για χρήση τρίτων και όχι δική σας. Ερωτικά βγείτε επιτέλους από το σπίτι, αραχνιάσατε πια!
ΙΧΘΕΙΣ

Σημαντικές αλλαγές έρχονται αυτή την Τετάρτη, αφού αρχικά θα νιώσετε ότι είστε εγκλωβισμένοι σε δεκάδες προβλήματα, αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο σαν να έγινε κάποιο θαύμα. Μεγάλη προσοχή σε όσους οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα. Οι αδέσμευτοι έχουν όλα τα φόντα να γνωρίσουν ένα πρόσωπο φωτιά, ενώ οι δεσμευμένοι επιτέλους σταματήστε να συμπεριφέρεστε τόσο επιπόλαια.