Ζώδια 2021

Ζώδια: Αισιόδοξος νότες είναι προ των πυλών και οι περισσότεροι από εσάς το νιώθετε ήδη μέσα στα κύτταρά σας και τις επόμενες ημέρες θα δείτε και να υλοποιούνται πολλά από τα όνειρά σας.

ΚΡΙΟΣ

Η εύνοια των πλανητών για την Τετάρτη και όχι μόνο είναι δεδομένη και έτσι θα σας επιτρέψει να εκπληρώσετε πολλά από τα όνειρά σας. Θα υπάρξουν εκπλήξεις και μάλιστα θα σας αναγνωρίσουν και πρόσωπα που στέκονται ψηλά. Ιδιαίτερες στιγμές θα έχετε τη χαρά να ζήσετε και με φίλους σας. Μην σας πιάνουν τα διαόλια σας εσάς τους δεσμευμένους χωρίς λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ

Εσείς που ψάχνετε για ερωτικό σύντροφο μην ακούτε φίλους που σας πωλούν φύκια για δήθεν γνωστούς τους. Σας ζηλεύουν και λυσσάνε να μείνετε μόνοι σας. Κάντε ότι είναι να κάνετε μόνοι σας και μην περιμένετε ούτε νερό από αυτούς. Επαγγελματικά δεν είναι ακόμα η κατάλληλη εβδομάδα για να στείλετε στον αγύριστο έναν συνεργάτη σας. Προσπαθήστε να δείξετε διπλωματία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιοι θα σας στείλουν στα κάγκελα την Τετάρτη και εσείς θα πρέπει να κάνετε το παν για να διατηρήσετε την ψυχραιμία. Κάποιες εξελίξεις θα έρθουν στα επαγγελματικά σας και θα σας αναστατώσουν. Ωστόσο να ξέρετε πως αυτό που θα ακολουθήσει μόνο για καλό σας είναι. Πρώτα σκέψου τι θες να πεις στο σύντροφό σου και μετά να το ξεστομίσετε γιατί πιθανόν να πετάξετε βατράχια.