Πόλη

Ζώδια: Το φιλικό περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο πλέον στη ζωή σας με τη Σελήνη στον Υδροχόο να σας δίνει τη δυνατότητα νέων κοινωνικών γνωριμιών μέσα από τις οποίες μπορεί να υπάρξει η επίτευξη ονείρων.

ΚΡΙΟΣ

Ημέρα μεγάλου εκνευρισμού οι οποίες θα προκύψουν μέσα από συγγενικά πρόσωπα και φιλικά πρόσωπα. Ωστόσο, θα πρέπει να κοιτάξετε καλύτερα τα γεγονότα του παρελθόντος γιατί θα ξανάρθουν στην επιφάνεια. Φροντίστε να λύσετε άμεσα αυτά τα θέματα γιατί δεν σας βλέπω πραγματικά καθόλου καλά. Μην κοιτάτε άλλους ενώ είστε σε σχέση γιατί βλέπω μεγάλες παρεξηγήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα δεχθείς κάποια μηνύματα που θα σε ανακουφίσουν και αυτές οι ειδήσεις με τη σειρά τους θα ανοίξουν νέους δρόμους κυρίως επαγγελματικής φύσεως που εν συνεχεία θα σας αποδώσουν και οικονομικούς καρπούς. Μην καταπιάνεσαι βέβαια με πολλά μαζί γιατί θα μπερδευτείτε και θα πελαγώσετε. Στα αισθηματικά σας φροντίστε να απαιτήσετε αυτό που αξίζετε και εάν δεν το πάρετε στείλτε αυτό το άτομο σπίτι του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αναβολές τελείωσαν για σένα πλέον αφού πλέον νιώθετε έτοιμοι να κάνετε τα πάντα και έτσι ακριβώς θα ξεκινήσετε την ημέρα. Συζητήστε τα επαγγελματικά σας και προχωρήστε στις απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Μην αφήνετε να χρονίζει ένα πρόβλημα με την ακίνητη περιουσία σας. Οι φίλοι είναι στο πλευρό σας και φροντίστε να τους δείτε για να σας φτιάξει το κέφι.