ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να είστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με τα επαγγελματικά σας ζητήματα γιατί οι αναπάντεχες εξελίξεις θα έρχονται η μία μετά την άλλη. Προσπαθήστε να κρατήσετε ψυχραιμία και να μην ζητήσετε το λόγο ότι και να συμβεί γιατί θα έχετε πρόβλημα κυρίως με συναδέλφους που δεν καλοβλέπουν την άνοδό σας. Αποφύγετε να δίνετε μεγάλη εμπιστοσύνη σε ξένους ανθρώπους στα ερωτικά σας.

ΛΕΩΝ

Συζητήσεις πολλές θα υπάρξουν με τα μέλη της οικογένειάς σας και αυτό που πρέπει να ξέρετε είναι πως δεν αποκλείεται να υπάρξουν κόντρες. Κάποια πρόσωπα κοντά σας θα έρθουν πιο κοντά και θα θελήσουν να σας δώσουν συμβουλές για όλα αυτά που συμβαίνουν στα επαγγελματικά σας. Αισθηματικά γίνεται πανικός το ξέρετε ε? Πολύς κόσμος τριγύρω σας βρε παιδί μου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην ακούτε όσα λένε οι άλλοι πίσω από την πλάτη σας γιατί δεν μπορούν καν να σας ακουμπήσουν. Οπότε περιορίστε λίγο την ευαισθησία σας και δείξτε πυγμή στα θέλω σας και στα σχέδια σας τα επαγγελματικά. Ζητήστε τη βοήθεια ανθρώπων που σας αγαπούν και θα δείτε πως θα καταφέρετε να κερδίσετε αυτό που θέλετε. Αισθηματικά, πρέπει να δείξεις τώρα πως όποιος θέλει να είναι μαζί σας πρέπει να βρέξει πωπό κυριολεκτικά.