ΖΥΓΟΣ

Η Τρίτη είναι ημέρα που θα μπορέσετε να κάνετε πράξη αυτά που σκέφτεστε και θα μπορέσετε να νιώσετε επιτέλους λίγο αισιοδοξία για τις επόμενες ημέρες. Επίσης μεγάλη προσοχή στις βιαστικές σας κινήσεις. Εάν θελήσεις να πλησιάσεις ένα άτομο στα αισθηματικά σου να το κάνεις άμεσα γιατί αυτό το άτομο ενδιαφέρεται επίσης για σένα και θα εκπλαγείτε με την αντίδρασή του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην εμπιστεύεστε άτομα που σας πλησιάζουν και δεν έχουν αποδείξει μέχρι τώρα πώς είναι άξια εμπιστοσύνης. Λύστε τα θέματά σας  πρώτα χωρίς άγχος και βιαστικές κινήσεις και μετά ξεκαθαρίστε κάποιες οικογενειακές καταστάσεις που σας απασχολούν. Με το ταίρι σας στα αισθηματικά έχετε σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει να το λύσετε άμεσα. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να διώξουν κάθε αρνητική σκέψη για τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να βλέπετε τα πράγματα στάσιμα, αλλά να ξέρετε πως δεν είναι έτσι. Αλλάζουν τα πράγματα απλά όλα αυτά γίνονται παρασκηνιακά και ακόμα δεν τα βλέπετε. Οπότε πριν νευριάσετε ή απογοητευτείτε να ξέρετε πως έρχονται οι μεγάλες αλλαγές. Προσέξτε οι δεσμευμένοι να μην αφήσετε τρίτα πρόσωπα να μπουν στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην φοβηθείς να πάρεις πρωτοβουλίες για να διεκδικήσεις αυτά που θες από τη ζωή σου. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ γιατί οι κινήσεις σας πληγώνουν κόσμο και αυτό αργά ή γρήγορα θα το πληρώσετε. Οι ενοχές που έχετε στα αισθηματικά σας έχουν προκαλέσει τεράστιο πρόβλημα στη σχέση σας με αποτέλεσμα ο σύντροφός σας να απομακρύνεται διαρκώς από κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ζητήματα θα λυθούν εάν αποφασίσετε να δραστηριοποιηθείτε και να τρέξετε τις ενέργειές σας πιο γρήγορα. Οπότε ξεκινήστε τα επαγγελματικά σας σχέδια και μην ανακοινώσετε σε κανέναν τίποτα. Μην αφήσετε όμως την κούραση να σας επηρεάσει και δώστε τώρα τη μέγιστη δυναμική σας. Οι αδέσμευτοι να ξέρετε πως σύντομα έρχεται πρόσωπο μεγάλων προδιαγραφών που θα σας χαρίσει ευτυχία.

ΙΧΘΕΙΣ

Μεγάλη ένταση έχει η Τρίτη για εσάς και πρέπει να προσέξετε μην αμελήσετε τις υποχρεώσεις σας και αφήστε πίσω αυτά που έπρεπε να κάνετε.  Οι συνέπειες πιστέψτε με δεν θα σας αρέσουν στη συνέχεια. Προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε την κατάσταση πιο καθαρά. Αισθηματικά θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή στα παράπονα του συντρόφου σας.