Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη 16 Ιουνίου

163

Ζώδια: Μπορεί το πρωί να εγκυμονεί συγκρούσεις και φόβους που βγαίνουν στην επιφάνεια, αλλά στη συνέχεια η Σελήνη περνάει στον Ταύρο οπότε ενισχύονται  οι υλικές μας και οι συναισθηματικές μας ανάγκες.

ΚΡΙΟΣ

Η κατάσταση αυτή που έρχεται θα πρέπει να σας δημιουργήσει το αίσθημα να αναλάβετε δράση και να λύσετε τα θέματα που σας προβληματίζουν. Τα άστρα σας ευνοούν και σας δίνουν όλα τα εχέγγυα για να τα καταφέρετε. Αφήστε λοιπόν τον καναπέ και το playstation και στρωθείτε στη δουλειά. Στα αισθηματικά εάν δεν είστε ειλικρινείς θα έχετε προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές οι σκέψεις και πολλές οι αναθεωρήσεις την Τρίτη και αυτό θα σε βοηθήσει σημαντικά να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σας. Η κοινωνικότητά σας χτυπάει κόκκινο και δεν θα σταματήσουν οι προσκλήσεις. Δεν αποκλείεται μέσα από μία κοινωνική δραστηριότητα να έχετε γνωριμίες που θα σας ανοίξουν και νέους δρόμους κυρίως επαγγελματικά. Οι δεσμευμένοι ρωτήστε ευθαρσώς τον σύντροφό σας γιατί δεν σας παρέχει την ασφάλεια που τόσο πολύ ζητάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ εξαντλητικοί οι ρυθμοί σας την Τρίτη, αλλά φαίνεται πως θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε και τα επαγγελματικά σας και τις αισθηματικές σας υποθέσεις. Οπότε σταματήστε τη μίρλα και τα άγχη. Δεν αποκλείονται μοναδικές στιγμές σε κοινωνικό επίπεδο και μην διστάσετε να δείξετε στους φίλους σας πόσο τους αγαπάτε. Αισθηματικά πάρτε αποφάσεις σκληρές και θα δείτε ότι στο τέλος θα σας βγει σε καλό.