Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη 16 Ιουνίου

163
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάτι που είχατε στο μυαλό σας σχεδιάσει την Τρίτη θα μπορέσετε να το υλοποιήσετε με έναν σχεδόν μαγικό τρόπο και αυτό μπορεί να αφορά είτε κάτι επαγγελματικό είτε μία αισθηματική υπόθεση. Επωφεληθείτε από αυτή την εύνοια και προχωρήστε με ταχύτητα. Εάν δεν μάθετε οι δεσμευμένοι να εκφράζεστε τότε τα προβλήματα δεν πρόκειται να λυθούν τα προβλήματά σας. Πάρτε το χαμπάρι ή αλλιώς αφήστε τις σχέσεις.
ΛΕΩΝ

Η επιτυχία που εδώ και καιρό θέλετε να έρθει καθυστερεί και μάλιστα σε αυτό θα εμπλακούν είτε πρόσωπα εκτός χώρου σας είτε και δημόσιες υπηρεσίες. Αυτό θα σας κοστίσει και οικονομικά και για αυτό θα πρέπει να προσέχετε και να κοιτάξετε εναλλακτικές λύσεις. Μην το παίζετε καμπόσοι ε! Αισθηματικά είναι το τελευταίο που σας απασχολεί και είναι λογικό με όλο αυτό τον πανικό τριγύρω σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί η ενεργειά σας να είναι στα ύψη αλλά το ίδιο συμβαίνει και με τα νεύρα σας. Τι κακό και αυτό μαζί σας να μην μπορείτε να βάλετε όρια στην πάρτη σας. Βέβαια θα έχετε πολλές επαφές την Τρίτη και αυτό θα σας δώσει μία αισιοδοξία για το πόσο αρεστοί είστε. Θα προκύψουν βέβαια σοβαρά απρόοπτα γεγονότα και τότε θα πρέπει να δείξετε λίγο ψυχραιμία. Οι αδέσμευτοι θα πρέπει να ηρεμήσουν και να μην θεωρούν πως είστε μπάζα, γιατί προς θεού δεν είστε.