Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για την Τρίτη 16 Ιουνίου

160
ΖΥΓΟΣ

Το πρώτο που προέχει την Τρίτη είναι η ξεκούρασή σας και αυτό δεν πρέπει να το ξεχάσετε γιατί ο οργανισμός σας το απαιτεί από εσάς. Κοιμηθείτε λοιπόν και να τρώτε σωστά και υγιεινά. Τα όνειρα που κάνετε δεν αποκλείεται να δεχθείτε ένα τηλεφώνημα και να δείτε να εκπληρώνονται ξαφνικά από το πουθενά. Μην δίνετε στον σύντροφό σας αφορμή για ζήλιες και περίεργα σχόλια γιατί η ευθύνη βαραίνει μόνο εσάς. Και μην χαμηλώνετε το κινητό σας πια; Έχετε κάτι να κρύψετε;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικογενειακά θέματα θα προκύψουν και μπορεί να μην σας αφορούν άμεσα, αλλά εάν δεν δώσετε βάση τότε δικό σας κακό θα είναι γιατί στο τέλος εσείς θα κληθείτε να βγάλετε τα κάστανα από τη φωτιά. Ωστόσο, νιώθετε πως οι βιορυθμοί σας έχουν πέσει και δεν έχετε διάθεση να κάνετε τίποτα απολύτως. Μην ξανοίγεστε τόσο στα αισθηματικά σας γιατί το νέο πρόσωπο κρύβει πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κακός χαμός στα ερωτικά σας την Τρίτη αγαπημένοι μου, αφού θα πάρει φωτιά το κρεβάτι και θα περάσετε τέλεια. Ωστόσο, έχετε το νου σας μην σας παρασύρουν εκδηλώσεις ζήλιας και χάσετε αυτό το εκρηκτικό ουράνιο πάνελ. Επίσης, κρατείστε μακριά σας τις ενεργειακές ρουφήχτες που έχετε στη ζωή σας. Έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να σας το λέω συνέχεια αλλά δεν καταλαβαίνετε.