Νύχτα

Ζώδια: Η νέα Σελήνη πλέον από τα Λιοντάρια μας προκαλεί την τάση για εξωστρέφεια, να επιδοθούμε σε χαρούμενα πράγματα και να δημιουργήσουμε ωραία πράγματα στη ζωή μας.

ΚΡΙΟΣ

Οι προστριβές και το μαλαφούκι (ο καυγάς στα ακαδημαϊκά) δεν θα λείψει στα οικογενειακά σας και για αυτό μπορεί εσείς να θέλετε να δείξετε τον καλύτερο σας εαυτό, αλλά δεν θα σας αφήσουν. Θα σας στείλουν σε άλλο γαλαξία από τα νεύρα. Είτε κόψε τη γέφυρα μία και έξω είτε θα ταλαιπωρείστε για χρόνια. Αισθηματικά να ξέρετε ότι αυτή η εμμονή με τον πρώην πρέπει να τελειώσει. Ο άνθρωπος έφυγε, πάει, πέταξε! Πάμε για άλλα τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναπάντεχες εξελίξεις έρχονται σε πολλούς τομείς της ζωής σου που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα και θα σε βγάλουν επιτέλους από αυτό το μουντό κλίμα που ήσασταν τις τελευταίες ημέρες. Οι εξελίξεις αυτές θα σας βοηθήσουν να βγείτε από το χάος που επικρατεί γύρω σας. Εάν δεν βιαστείς θα μπορέσεις να προχωρήσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Αλλά τώρα που μπήκατε σε ένα μονοπάτι μην δω κραιπάλες και τέτοια θα σας φάω τα αυτιά. Ωραία είναι όλα και στα αισθηματικά σας. Δεν θέλω παράπονα, πιστέψτε με δεν θέλετε να ξέρετε πως τα πάνε τα άλλα ζώδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ημέρα σου δίνει όλη την ένταση να ξεκινήσεις νέα πράγματα, αλλά και να ξεκαθαρίσετε όλα αυτά που σας ταλαιπωρούσαν από το παρελθόν. Ωστόσο, αυτή ακριβώς τη στιγμή μην διανοηθείς να κάνεις πίσω σε τίποτα γιατί θα το χάσουμε το τρένο πατριώτη.  Αισθηματικά να προσέχετε απλά τη συμπεριφορά σας προς τα νέα πρόσωπα που θέλουν να μπουν στη ζωή σας. Μην ορμάτε έτσι με την πρώτη γιατί τρομάζει ο κόσμος. Οικονομικά τα πράγματα είναι κάπως στριμωγμένα για αυτό κόψτε και λίγο το έξω.