Ζώδια

Ζώδια: Θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, την Τρίτη 23 Ιουνίου, αγαπημένα μου πλάσματα αλλά μην ανησυχείτε! Μετά την μπόρα βγαίνει πάντα το ουράνιο τόξο και όσο έχουμε θετικές σκέψεις, θα γίνουν οι καταστάσεις καλύτερες!

Τι αναφέρουν οι προβλέψεις;

ΚΡΙΟΣ

Μην μαζεύετε απωθημένα καλά μου παιδιά και μιλήστε σε αυτούς που θέλετε και πείτε τι πραγματικά υπάρχει στην καρδιά σας. Διαφορετικά δεν θα το μάθουν ποτέ και εσείς δεν θα μάθετε ποτέ πώς θα αντιδρούσαν. Οικογενειακά βάρη επανέρχονται στο προσκήνιο και αλίμονο εσείς δεν ξέρετε πως να ανταποκριθείτε. Αφήστε τους βρε στη μοίρα τους λίγο και θα δείτε πώς θα στρώσουν οι …. Ξέρετε εσείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Προβληματικές καταστάσεις καταφέρνεις και τις διαλύεις στο δευτερόλεπτο. Τα πάντα στο διάβα σας το ξεπερνάτε ειδικά την Τρίτη γιατί εσείς δεν είστε ζώδιο είστε σίφουνας πια. Το θετικό είναι ότι αρχίζετε και βάζετε εκκρεμότητες σιγά σιγά στη θέση τους και αυτό σταδιακά σας δίνει έναν άλλον αέρα. Μην αγχώνεστε με αυτές τις εκκρεμότητες γιατί το έχετε. Αισθηματικά υπομονή με τις επιπολαιότητες του συντρόφου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεσή σας έχει επανέλθει στα φυσιολογικά της επιτέλους γιατί είχατε καταντήσει να κυκλοφορείτε σαν emo. Μόνο φάσεις στα νεκροταφεία δεν κάνετε ευτυχώς. Αποφασίστε τι θέλετε από την ερωτική σας ζωή και αφήστε τα μέτρια και θολά πράγματα στην τύχη τους και διεκδικήστε επιτέλους αυτά που θέλετε. Πολύ δημόσιο και πολύ γραφειοκρατία προβλέπεται καμάρια να είστε προετοιμασμένοι για τρέξιμο.