ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συζητήσεις πολλές και εξαντλητικές έχει η Τρίτη και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να ακούσετε χαζομάρες που θα σας φτάσουν σε άλλο γαλαξία. Αυτά που θα προέρχονται κυρίως από τα μέλη της οικογένειάς σας οπότε τα πράγματα είναι πιο σκούρα. Επίσης επηρεάζονται πολλοί οι διαπροσωπικές σχέσεις και κυρίως με τον σύντροφό σας που έχει τρομερά παράπονα από τη δική σας την απάθεια.

ΛΕΩΝ

Καμία επαφή που θα κάνετε την Τρίτη δεν θα έχει το αποτέλεσμα που θα θέλατε ιδανικά. Και αυτό θα σας κάνει έξαλλο αλλά λυπάμαι όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος θα τα έχετε αυτά. Οικονομικά προβλήματα θα προκύψουν και κυρίως θα κληθείτε να ασχοληθείτε με πολλές δημόσιες υπηρεσίες. Αποφύγετε βρε πουλάκια τα φλερτ αυτή την περίοδο τα φλερτ με τόσα νεύρα που έχετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μαζευτείτε λίγο στο σπίτι σας και ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας που έχετε καταντήσει ο Χάρης Σιανίδης πια από πάρτυ σε πάρτυ είστε. Μαζέψτε και κανά λεφτό γιατί σας βλέπω να κάνετε διακοπές στα Μάταλα. Αισθηματικά τα πράγματα είναι κάπως τεταμένα με τον σύντροφό σας και αυτό δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. Πρέπει στα λάθη του συντρόφου σας να είστε πιο δεχτικοί και υποστηρικτοί.