ΖΥΓΟΣ

Μην περιμένετε θαύματα από τη μία ημέρα στην άλλη στα επαγγελματικά σας και για αυτό θα κάνετε καλά να μην μπαίνετε στη διαδικασία επιπόλαιων και βιαστικών κινήσεων. Κάντε υπομονή και θα καταλάβετε πότε πρέπει να κάνετε τη σωστή κίνηση. Εάν βρεθεί μπροστά σας ένας άνθρωπος με ρόλο σημαντικό τότε μην διστάσετε να τον πλησιάσετε. Ερωτικά πάντως έχετε μεγάλη επιτυχία αλλά αυτό θα το καταλάβετε μόνο εάν αλλάξετε αυτό το ξινισμένο ύφος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σημαντικά γεγονότα έρχονται στη ζωή σας και θα μπορέσετε να φτάσετε στον στόχο σας μόνο εάν σταματήσετε να ασχολείστε με τις ζωές των άλλων και δείτε το δικό σας πρόγραμμα. Διατηρήστε το σωστό προφίλ σας και κρατήστε ένα πρόγραμμα άκρως πειθαρχημένο. Αισθηματικά θα πρέπει να πειθαρχήσετε σε κανόνες που υποδηλώνουν ότι θέλετε να είστε σε αυτή τη σχέση. Αλλιώς να μην το παιδεύουμε το θέμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απερίσκεπτες ενέργειες ίσως να σας δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα για αυτό αποφασίστε επιτέλους να μην λειτουργείτε τόσο σπασμωδικά και με γνώμονα μόνο τη δική σας καλοπέραση. Θα έχετε ειδήσεις από συνεργάτες και πρόσωπα του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος που θα σας συγχύσουν, αλλά συγχρόνως θα σας αποδείξουν ποια ήταν τα φίδια στον κόρφο σας. Συζητήσεις με το ταίρι σας ίσως να προκαλέσουν μεγαλύτερη ρήξη ακόμα και από αυτή που είχατε αρχικά προβλέψει.