Τοπίο

Ζώδια: Mία ημέρα μεγάλη κυριολεκτικά, αφού ο ανάδρομος Δίας από τον Αιγόκερω και ο ανάδρομος Πλούτωνας επίσης από τον Αιγόκερω πραγματοποιούν τη μεγάλη Σύνοδο και θα υπάρξουν ριζικές ανακατατάξεις σε βασικούς τομείς της ζωής μας, ενώ συγχρόνως θα προκύψουν και σπουδαίες ευκαιρίες.

ΚΡΙΟΣ

Πολύ απαισιοδοξία έχει πέσει τις τελευταίες ημέρες και την Τρίτη αυτό θα κορυφωθεί, ενώ στην ουσία του πράγματος δεν θα έπρεπε. Εάν συνεχίσεις αυτό το βιολί όμως να ξέρεις πως τα πράγματα δεν θα κυλήσουν και πολύ ομαλά. Εάν δείτε καυγά να έρχεται στον οποιονδήποτε τομέα απομακρυνθείτε. Πλέον είστε εύφλεκτο υλικό. Αισθηματικά βρε καμάρια μου με τέτοιο κλίμα δεν βλέπω και τίποτα της προκοπής.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν από την Τρίτη θα είναι πολλές και σε συνδυασμό με κάποια χαρούμενα γεγονότα που ούτε καν τα περίμενες θα σου προσφέρουν μία πιο θετική ματιά στη ζωή. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και καθυστερήσεις που μπορεί πρόσκαιρα να σας αποδιοργανώσουν αλλά δεν πρέπει να αγχώνεστε. Στη σχέση σας εάν δεν είστε χαρούμενοι είτε πρέπει να κάνετε κάτι δραστικό είτε πρέπει να σταματήσετε αυτό το πανηγύρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σημαντικά γεγονότα έρχονται στη ζωή σας με αυτή τη Σύνοδο και εσείς θα πρέπει να αποκτήσετε την απαιτούμενη νηφαλιότητα για να μπορέσετε να τις δείτε και να τις αξιοποιήσετε. Θα έρθουν άτομα στη ζωή σας και εσείς θα πρέπει να προσέχετε γιατί δεν μπορείτε να εμπιστεύεστε έτσι όλο τον κόσμο. Αισθηματικά θα πρέπει να προσέξετε επίσης πως αντιδράτε στις απαιτήσεις του συντρόφου σας, που δεν έχει και τόσο άδικο.