ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην λέτε βιαστικά πράγματα που δεν έχετε πολυ σκεφτεί γιατί και θα πληγώσετε κόσμο χωρίς να φταίει σε τίποτα και στη συνέχεια θα το μετανιώσετε. Προτιμήστε να έχετε πιο θετικές σκέψεις και να κάνετε πράγματα που σας χαλαρώνουν. Μην έχετε μεγάλη ένταση στα επαγγελματικά γιατί θα προκύψουν ευκαιρίες και πρέπει να είστε νηφάλιος. Αισθηματικά να είστε πιο εγκρατείς στις εκδηλώσεις σας γιατί θα βρείτε μπελά.

ΛΕΩΝ

Μην ξεχνάς τις εκκρεμότητες που έχεις γιατί θα τις βρεις μπροστά σου και τότε θα είναι τρομερά δύσκολο να τα φέρετε βόλτα. Οι υποχρεώσεις σου θα είναι πολλές και θα πρέπει έστω να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου δικού σας ανθρώπου. Αισθηματικά τα πράγματα είναι κάπως σκούρα αφού οι δεσμευμένοι αντιμετωπίζουν ένα κενό στην επικοινωνία, ενώ οι αδέσμευτοι αυτά που βρίσκουν είναι για πέταμα στην καλύτερη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πράγματα τριγύρω σας είναι κάπως περίεργα και εσείς με αυτή τη διάθεση που έχετε δεν τα βλέπετε καθαρά, οπότε πρέπει να προσέχετε μην κάνετε λάθος κινήσεις. Χρησιμοποιήστε τη λογική σας και όχι τη διαίσθηση. Αυτό το κλίμα σας έχει κάνει να κλειστείτε στον εαυτό σας με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παράπονα τόσο στον κοινωνικό σας περίγυρο όσο και στο δεσμό σας.