ΖΥΓΟΣ

Οι παρεξηγήσεις θα είναι και πάλι στην ημερήσια διάταξη και για αυτό θα πρέπει να προσέχετε να μην δίνετε δικαιώματα. Αποφύγετε λοιπόν συζητήσεις και κουβέντες με πρόσωπα που φαίνονται από την αρχή τι διαθέσεις έχουν απέναντί σας. Στα αισθηματικά δείξτε βρε ότι γουστάρετε τον άνθρωπό σας που κοντεύει να κάνει αίτηση για να το μάθει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην κινείσαι βιαστικά γιατί θα πέσετε σε λάθη και λούμπες. Δείξτε ψυχραιμία και οργάνωσε καλύτερα τη σκέψη σας γιατί σε διαφορετική περίπτωση ίσως να χάσετε μία σοβαρή επαγγελματική ευκαιρία. Κάτι τέτοιο θα είναι κακό στη συνέχεια και για το πορτοφόλι σου. Αισθηματικά μην δημιουργείται ένταση με το ταίρι σας για ψύλλου πήδημα γιατί έχει ήδη δημιουργηθεί ήδη κενό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε κουρασμένοι και ψυχικά εξαντλημένοι από τις καταστάσεις που δημιουργούνται γύρω σας και ειδικά σε θέματα με την οικογένεια και τα οικονομικά. Προσέξτε μην κάνετε μεγάλα όνειρα για ένα επαγγελματικό σχέδιο γιατί τα πράγματα κρύβουν παγίδες. Επίσης, να προσέχετε όταν οδηγείτε. Αισθηματικά τα πράγματα είναι απλά και δεν πρέπει να τα διογκώνεται περισσότερο.