People

Η έντονη ενέργεια και η μεγάλη αισιοδοξία είναι οι παγίδες της Τρίτης για τα ζώδια, αφού μπορεί να προκληθούν σοβαρά θέματα κυρίως όσον αφορά στις συνεργασίες και τα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ

Καμία γιατρειά δεν υπάρχει καμάρια μου εάν συνεχίσετε να έχετε την ίδια τακτική στα ερωτικά σας! Εάν δεν σας προσφέρει αυτό το πλάσμα αυτό που πραγματικά ζητάτε κόψτε λάσπη. Είστε οι άρχοντες του ζωδιακού δεν θα παρακαλάτε πια! Επαγγελματικά ωστόσο είστε σε πολύ καλή φάση αφού έχετε συζητήσεις για νέα project ενώ θα υπάρξουν και προτάσεις και για νέα πράγματα που θα σας αποφέρουν μεγαλύτερο κέρδος και καλύτερη ποιότητα ζωής. Οικογενειακά τρέξτε μακριά από γκρίνιες.

ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε πάρει σταδιακά τα πάνω σας και νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μεγάλες αλλαγές είτε αφορούν τα επαγγελματικά είτε και τα προσωπικά. Το πλάνο για το επόμενο χρονικό διάστημα στη ζωή σας είναι έτοιμο και απλά συζητήστε το με τα δικά σας πρόσωπα χωρίς όμως εκπτώσεις. Κοινώς κάντε ανακοινώσεις. Οικονομικά είστε στριμωγμένα αλλά έχετε μπει επίσης σε πλάνο αναδιάρθρωσης. Αισθηματικά οι δεσμευμένοι θέλετε συγκεκριμένα πράγματα και δεν κάνετε πίσω στα θέλω σας. Οι αδέσμευτοι τι να πω; Μπορείτε να έχετε ότι θέλετε!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Συζητήσεις θα γίνουν με δικά σας πρόσωπα και καλό θα είναι να διατηρήσετε ένα χαμηλό προφίλ. Και όχι εχθρικό. Γιατί τότε θα γίνει κακός χαμός. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμα και ρήξεις μεταξύ συνεργατών ή και φίλων που μετά δύσκολα θα μπορέσετε να τις επαναφέρετε στην προηγούμενη κατάσταση. Αποφύγετε τα οικονομικά ανοίγματα ειδικά εάν έχετε κάποιες εκκρεμότητες με την ακίνητη περιουσία. Αισθηματικά θα πρέπει να γίνει ένα restart είτε είστε δεσμευμένοι είτε θέλετε να βρείτε το ιδανικό ταίρι. Να θυμάστε ότι η απαισιοδοξία εκπέμπεται όσο και να το κρύβετε.