ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε παραμελήσει όλα τα ζητήματα κυρίως τα επαγγελματικά σας και τα έχετε αφήσει σαν τα μαλλιά της τρελής. Αλλάξτε τακτική και δείξτε μεγαλύτερο ενδιαφέρον και για τα οικονομικά σας. Παραμένουν οι ευκαιρίες στη ζωή σας και κυρίως δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε. Τα άστρα σας ευνοούν σημαντικά το επόμενο διάστημα και κυρίως στα αισθηματικά όπου οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα άτομα.

ΛΕΩΝ

Αυτή την Τρίτη θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε κάποια ξαφνικά γεγονότα που θα έρθουν και να σταματήσετε να δίνετε σημασία σε πρόσωπα που πραγματικά δεν θέλουν το καλό σας. Απλά και εσείς πρέπει επιτέλους να περάσετε στην πράξη και να αφήσετε την πολύ θεωρία. Δείτε ποιες εναλλακτικές υπάρχουν για τα επαγγελματικά σας σχέδια γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις που θα σας αναγκάσουν έτσι κι αλλιώς. Οικογενειακά τα ζητήματα που έχετε θα αρχίσουν να λύνονται. Για τα αισθηματικά τι να πω πραγματικά; Λυπηρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντική και άκρως κουραστική ημέρα η Τρίτη, αφού οι υποχρεώσεις τρέχουν και εσείς παλεύετε να τα καταφέρετε όλα. Μπορεί να προκύψουν και ευκαιρίες και πρέπει να έχει τη νηφαλιότητα να τις δείτε. Και σας το λέω αυτό γιατί ο εκνευρισμός σας βαράει κόκκινα. Μην δίνετε τόση σημασία σε ανθρώπους γύρω σας που δεν γλυκαίνει η γλώσσα τους. Αισθηματικά να ξέρετε πως οι δεσμευμένοι θα πρέπει να βάλετε τα όρια σας στο ταίρι σας που τα έχει ξεπεράσει με τις χαζομάρες.