ΖΥΓΟΣ

Περιφρουρήστε την ιδιωτικότητα της ζωής σας από ανθρώπους που δεν βλέπουν με καλό μάτι όλα όσα κάνουν. Μην δίνετε καμία σημασία ότι και να ακούσετε. Οικονομικά θα πρέπει να προσέξετε γιατί θα προκύψουν έξοδα που αργότερα θα σας δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο. Αισθηματικά θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία σε αυτά που θέλετε και να μην υποχωρείτε στις απαιτήσεις άλλων. Οι αδέσμευτοι να ξέρετε πως δεν θα βρείτε την ανταπόκριση που θέλατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συζητήσεις και επαφές θα έχετε από την Τρίτη και αυτό θα σας δώσει μία ανυπομονησία που μπορεί να προκαλέσει έριδες και καυγάδες μεταξύ συναδέλφων αλλά και φίλων. Προσέξτε λοιπόν τη στάση που θα έχετε για να αποφύγετε αυτό που θα συμβεί και να μην έχετε μετά και οικονομικές απώλειες. Προσοχή σε ζητήματα που μπορεί να προκύψουν με την ακίνητη περιουσία σας. Αισθηματικά δεν βλέπω κάτι τρομερό να έρχεται την Τρίτη αλλά προς το τέλος της εβδομάδας βλέπω τα καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα άστρα σας ευνοούν και για αυτό θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα κυρίως στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Σε αυτά όμως χρειάζεται μία μικρή προσοχή γιατί μπορεί να υπάρξουν και άνθρωποι που να μην βλέπουν με καλό μάτι την εξέλιξή σας. Οικογενειακά ίσως να υπάρξουν ζητήματα που θα σας εκνευρίσουν ελαφρώς, αλλά μην δίνετε σημασία. Αισθηματικά να ξέρετε πως θα ακούσετε παράπονα και δυστυχώς για εσάς θα έχει και δίκιο το ταίρι σας.