ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εύνοια που έχετε από τα άστρα καλά κρατεί και εκτοξεύει τη γοητεία σας αλλά το μόνο που πρέπει ουσιαστικά να προσέξετε είναι να μην καβαλήσετε κανά καλάμι. Γενικά έχετε μία τάση επίδειξης γνώσεων αλλά αυτή την εποχή αυτό είναι απαγορευτικό εάν θέλετε να μην υπάρξουν αρνητικά σχόλια. Οι διαφορετικές απόψεις θα κυριαρχήσουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας και ίσως θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά πώς να το αντιμετωπίσετε αυτό. Οι αδέσμευτοι δεν σας πιάνει τίποτα. Ορμάτε στο ψαχνό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προσδοκίες σας για τα επαγγελματικά σας έχουν φτάσει στο θεό και το μόνο κακό που υπάρχει σε αυτό είναι πως δεν βρίσκετε χρόνο είτε για την ξεκούρασή σας είτε για άλλα ζητήματα όπως πχ η κοινωνική σας ζωή που έχει αραχνιάσει. Για προσπαθήστε παρακαλώ πολύ να κρατήσετε μία ισορροπία. Αισθηματικά οι δεσμευμένοι ζουν παραδεισένια, ενώ οι αδέσμευτοι πάλι το παρελθόν έρχεται να χτυπήσει την πόρτα.

ΙΧΘΕΙΣ

Απαγορευτικό είναι την Τρίτη να ασχοληθείτε με κουτσομπολιά και λόγια γιατί θα μάθετε πράγματα που θα σας εκνευρίσουν τόσο πολύ που θα κάνετε χαμό και θα χάσετε και το δίκιο σας. Προσοχή λοιπόν. Επαγγελματικά νιώθετε εξουθενωμένοι αλλά δυστυχώς η πολλή δουλειά θα συνεχιστεί σχεδόν όλο το μήνα. Αισθηματικά να ξέρετε πως υπάρχει μία ησυχία ανησυχητική γιατί και οι δύο βράζετε. Κάντε μία συζήτηση πριν εκραγεί το σύμπαν και δεν ξέρετε πως να λειτουργήσετε.