Ζώδια

Τα 12 ζώδια θα έρθουν αντιμέτωπα με μία ιδιαίτερη ημέρα και το καλό αποτέλεσμα ή το κακό θα κριθεί από τη στάση που θα έχουμε απέναντι στα γεγονότα. Όλα αλλάζουν μετά την είσοδο του Δία στον Αιγόκερω μετά από ένα χρόνο παραμονής του στον Τοξότη.

ΚΡΙΟΣ

Η ημέρα έχει όλα τα εχέγγυα για να μπορέσετε να επιτύχετε τους στόχους σας, μερικοί εκ των οποίων σας αγχώνουν μήνες ολόκληρους. Μην εκνευριστείς και θα δεις πως όλα θα κυλήσουν τόσο καλά που ούτε εσείς δεν θα το πιστεύετε. Οι αδέσμευτοι ας βρουν άλλες ασχολίες έτσι ώστε να μην έχετε το μυαλό σας κολλημένο στην αναζήτηση συντρόφου.

ΤΑΥΡΟΣ

Έρχεται μεγάλη ανατροπή και γεγονότα που θα σε φορτίσουν αλλά συγχρόνως θα σας αποζημιώσει για όλα τα δεινά που έχετε υποστεί το τελευταίο δίμηνο. Μία μεγάλη ευκαιρία έρχεται στα επαγγελματικά σας, αλλά μην πάρετε αέρα στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έντονες κοινωνικές επαφές και μεγάλη γοητεία θα έχετε την Τρίτη και αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ξανά τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση. Μόνο εάν βάλετε κάτι σοβαρά μέσα στο μυαλό σας είναι σίγουρο πω θα το πετύχετε οπότε μην φοβάστε τίποτα. Οι αδέσμευτοι να προσέχουν να μην έχουν μεγάλες προσδοκίες για ένα νέο άτομο που μπαίνει στη ζωή σας. Αφήστε το να δείξει τις προθέσεις του και μετά βλέπουμε.