Ζώδια

Τα ζώδια θα βιώσουν δύσκολες στιγμές το Σάββατο, αφού το συναίσθημα έχει πάρει για τα καλά τα ηνία και θολώνει τα πάντα και μάλιστα σε ζητήματα σοβαρά.

ΚΡΙΟΣ

Δύσκολη ημέρα βρε καμάρια μου. Πολλές υποχρεώσεις λες και είναι η χειρότερη καθημερινή. Πολλά προβλήματα και εσύ πασχίζεις να βάλεις ένα πρόγραμμα εκεί που πραγματικά δεν μπαίνει. Μην σε πιάνει πανικός γιατί μετά θα σας πιάσουν και τα ψυχοσωματικά. Δες ποια από τα θέματα μπορούν να λυθούν το Σάββατο και τα υπόλοιπα αφήστε τα. Σας συμπονώ να ξέρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μεγάλη ένταση αλλά με την καλή έννοια. Έχετε πάρει απόφαση να τακτοποιήσετε όλα τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη ζωή σας και είστε έτοιμοι να παρασύρετε τους πάντες στο διάβα σας. Και καλά θα κάνετε. Ας μείνουν όσοι αντέχουν και η πλέμπα μακριά. Κάποιοι βέβαια από τα δικά σας άτομα θα προσπαθήσουν να σας στεναχωρήσουν για άλλη μία φορά. Μην το επιτρέψετε. Οι αδέσμευτοι πολύ κόσμο βλέπω τριγύρω σας και εσείς το επίκεντρο. Τι να πω; να περάσετε όμορφα και με ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το Σάββατο ίσως να καταφέρετε εάν σταματήσετε να συμπεριφέρεστε σαν emo να δείτε την πιο αισιόδοξη πλευρά της ζωής και να πάρετε αποφάσεις σημαντικές για εσάς. Και τη ζωή σας όμως ε γιατί είναι καιρός επιτέλους να πάρετε σοβαρά αυτό το μονοπάτι. Τα αισθηματικά σας εξακολουθούν να είναι σε κακό χάλι είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι. Και φταίτε εσείς δυστυχώς για αυτό. Το ξαναλέω για τελευταία φορά γιατί μάλλιασε η γλώσσα μου. Δείτε τι ακριβώς θέλετε σε αυτή τη ζωή.