ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια ζωή επηρεάζεστε από τους άλλους, αλλά το Σάββατο θα το παρακάνετε. Δεν καταλαβαίνετε πως κάποιοι θέλουν να σας δουν χωρισμένους και βάζουν λόγια στη σχέση σας. Είτε τους απομακρύνετε ή σας βλέπω Σερ Μαγκουφέρο. Ξέρεις τι συμβαίνει μέσα σου βαθιά με τον σύντροφό σου οπότε κινηθείτε ανάλογα. Καθυστερήσεις θα υπάρξουν και σε ειδήσεις ή επαγγελματικές ευκαιρίες που περιμένατε. Σας το είπα δεν είναι καλή ημέρα.
ΛΕΩΝ

Κρόσια πάλι τα νεύρα βρε καμάρια μου. Τι να πω και με εσάς και δεν έχετε και άδικο. Γιατί οι άλλοι σας προκαλούν και κυρίως οι συνεργάτες σας που δεν μπορούν να αντιληφθούν όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Μην δίνετε καμία σημασία σε όλα αυτά και προσπάθησε να δεις πως μπορείς να κινηθείς μόνος σου. Κινδυνεύουν πάντως και φιλίες ετών. Οι αδέσμευτοι εάν δεν απομονωθείτε θα βρείτε αυτό που πάντα ονειρευόσασταν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δυστυχώς για άλλη μία φορά θα πρέπει να σας πω ότι δεν μπορείτε να ελέγξετε τα πάντα και δυστυχώς θα συμβούν γεγονότα που δεν τα είχατε προβλέψει. Θα πρέπει να κρατάς συνέχεια την θετική σου στάση και να μην επηρεαστείς από χαζές συμβουλές άλλων ανθρώπων. Κάντε αυτό που λαχταράει το μυαλό σας. Το ίδιο άγχος και η ένταση υπάρχει και στα αισθηματικά σας αλλά εάν το διώξετε τότε θα περάσετε ένα πολύ ρομαντικό βράδυ.