ΖΥΓΟΣ

Ευχάριστα γεγονότα έρχονται το Σάββατο και μάλιστα κάποια από αυτά θα σας οδηγήσουν σε ραγδαίες εξελίξεις στα οικονομικά σας και τα επαγγελματικά σας. Δείξτε ψυχραιμία και μη λάβετε αποφάσεις εάν δεν έχετε μετρήσει όλα τα δεδομένα. Θα λυθούν μάλιστα και προβλήματα από αυτές τις ευκαιρίες. Αισθηματικά θα πρέπει να έχετε μόνο καλή διάθεση και τότε όλα θα πάρουν σωστά το δρόμο τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα αδιέξοδα που προκύπτουν στη ζωή σας δεν λύνονται από τον καναπέ σας. Πρέπει να λάβετε δράση, να πάρετε τα πάνω σας, να δείτε τις πιθανότητες και να ξεκινήσετε τη δράση. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και δικοί σας άνθρωποι που μπορούν να σας βοηθήσουν αν ρίξετε την περηφάνεια σας. Αισθηματικά φροντίστε να αρχίσετε πρώτα να κάνετε κάτι για να αρέσετε στον εαυτό σας πρώτα από όλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολύ ταχύτητα βρε καμάρια! Χαλαρώστε λίγο από το πολύ τρέξιμο μην μου πάθετε τίποτα. Ευκαιρίες, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, τι κακός χαμός είναι αυτός το Σαββατο; Προσπαθήστε βέβαια να δίνετε βάση μόνο στα σημαντικά και μην αναλώνεστε σε χαζομαρούλες. Καυγαδάκια μόνο στα αισθηματικά προβλέπονται και αυτό όχι για κάτι σημαντικό αλλά γιατί από κεκτημένη ταχύτητα μπορεί να αρπαχτείτε ξαφνικά.