ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αισιοδοξία σας το Σάββατο θα είναι πολύ μεγάλη και θα βλέπετε το μέλλον σας φωτεινό. Κάνετε όνειρα και κυρίως με αισθηματικό περιεχόμενο. Μην φοβάστε γιατί μπορείτε να τα καταφέρετε και στο τέλος θα δείτε πως οι δεσμευμένοι με αυτό τον άνθρωπο που έχετε όλα θα γίνουν πραγματικότητα. Βέβαια τον τελευταίο καιρό έχω παράπονο από εσάς. Προσέξτε την εμφάνισή σας και μην κυκλοφορείτε σαν τη θεία μου τη Χίπισσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα λόγια κάποιων φίλων σας δεν πρέπει να τους δίνετε και τόση μεγάλη  γιατί δεν δείχνουν διατεθειμμένοι να αφουγκραστούν τις ανάγκες σας οπότε τσάμπα ο κόπος να τους ακούτε. Πρέπει να ηρεμήσετε λίγο με τις σκοτούρες σας και τη δουλειά γιατί το σώμα σας φωνάζει για ξεκούραση. Τα άκουσα κι εγώ τα ουρλιαχτά οπότε συνέλθετε. Δεν αποκλείεται κάποια πιτσουνάκια δεσμευμένα να αποφασίσουν και πιο επίσημες δεσμεύσεις. Άντε και στα κεφαλάκια μας.

ΙΧΘΕΙΣ

Και τώρα ήρθε το Σάββατο για να δώσετε προτεραιότητα μόνο σε εσάς. Ξεκούραση, χαλάρωση και όμορφες στιγμές με φίλους θα πρέπει να είναι τα μοναδικά που θέλετε να κάνετε. Δεν αποκλείονται και νέες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να πάρετε τα πάνω σας και να νιώσετε και πάλι κελεπούρια. Οικονομικές εξελίξεις θα έρθουν και θα σας αναστατώσουν ευχάριστα όμως. Άντε αμέσως το μυαλό σας στο κακό.