Ρόδα

Παρά το γεγονός ότι έφτασε το Σαββατοκύριακο, τα περισσότερα ζώδια θα είναι στα κάγκελα κρεμασμένα, με εντάσεις, άγχος, υψηλή νευρικότητα και πολλές μα πάρα πολλές υποχρεώσεις.

ΚΡΙΟΣ

Το σκηνικό αλλάζει λίγο για εσάς και από τη μιζέρια φτάνουμε στη δυναμικότητά. Αμέ αμέ! Χαμός σου λέει θα γίνει, αφού ότι πιάνετε θα πραγματοποιείται αμέσως σαν θαύμα. Θα έχετε μάλιστα και το ταλέντο να προκύπτει ένα πρόβλημα ή ένα θέμα και τσουπ αμέσως θα έχετε τη λύση. Μην σας δω όμως να αρχίζετε κουτσομπολιά και τέτοια και σας αποσπάσουν την προσοχή. Με τέτοια εύνοια είναι κρίμα να μείνετε μέσα και να μην σας θαυμάσει ο κόσμος και να σας φλερτάρει φυσικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι μας, μεγάλη ταλαιπωρία βρε παιδάκια μου, θα νιώθουν τόση μεγάλη κούραση που απορώ πως σηκώνεστε από το κρεβάτι να πιείτε νερό. Ξέρετε φυσικά πως αυτή η κούραση προέρχεται από ανθρώπους που έχετε δίπλα σας και σας εξαντλούν με τη συμπεριφορά τους. Τι τους κρατάτε; Συναισθηματικά να προσέχετε γιατί επίσης νιώθετε κουρασμένοι ψυχικά και όποιος σας κουνήσει με λίγο χαμόγελο το δάκτυλο σας βλέπω να τρέχετε και να τινάζετε στον αέρα τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τόση ψυχική ένταση που έχετε σας δημιουργεί  εμμονές και μία τάση απομόνωσης από ανθρώπους που θα έπρεπε αυτή τη στιγμή να έχετε δίπλα σας. Μην είστε πεισματάρηδες όταν ακούτε νέες απόψεις που δεν σας πολυσυμφέρουν. Ίδιο κακό κλίμα και στα αισθηματικά όπου το Σαββατοκύριακο θα έχετε την τάση να βγάλετε δράκους από το στόμα σας και να στείλετε το ταίρι σας κυριολεκτικά αδιάβαστο. Προσοχή λοιπόν!