ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα επαγγελματικά που απαιτούν άμεση λύση θα πρέπει να δρομολογηθούν εντός της ημέρας του Σαββάτου τουλάχιστον εάν δεν θέλετε να έχετε μπελάδες και προβλήματα. Το μόνο που έχεις να κάνεις στην ουσία είναι να δεις ποια είναι αυτά τα ζητήματα και να τα οργανώσεις. Μην ακούω πολλές γκρίνιες καλοκαιριάτικα. Προβλήματα βλέπω στους δεσμευμένους. Θέλετε καλέ όντως αυτά που σας προσφέρει αυτός ο άνθρωπος ή καλύπτουμε κενά;

ΛΕΩΝ

Αυτό που πρέπει να φαινόμαστε τέλειοι στον έξω κόσμο ελπίζω κάποια στιγμή να σας φύγει. Δεν είναι κακό να επικοινωνείτε τα προβλήματά σας και τις ανάγκες σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε και ειδικά την Κυριακή που θα ακούσετε εξαιρετικές συμβουλές που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Για τα ελεύθερα λιονταράκια θα πρότεινα να χτενίσουν καλά τη χαίτη τους και να βγουν έξω γιατί η επιτυχία είναι σίγουρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε έχει κουράσει τρομερά αυτή η τρέλα που επικρατεί σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ιεράρχησε πρώτα τις εκκρεμότητες και επειδή εσύ δεν μπορείς θα το κάνω εγώ. Στρώσου παραπάνω στη δουλειά και αφήστε λίγο τα social media. Κρατήστε για τα πάντα σημειώσεις και θα δείτε ότι σε μία εβδομάδα το κλίμα θα είναι εντελώς διαφορετικά. Ερωτικά πλέον χρειάζεστε πράξεις από τον σύντροφό σας, ο οποίος θέλει και μένει να δει εάν μπορεί.