ΖΥΓΟΣ

Αχ αυτό το ρημάδι το παρελθόν δεν πρόκειται να σας αφήσει σε ησυχία. Παρουσιάζεται ξανά το Σαββατοκύριακο και σας δημιουργεί όχι απλά προβλήματα αλλά γκράντε καταστάσεις. Υπομονή μπορώ να πω μόνο και καλή διαχείριση της κακής κατάστασης. Θα πρότεινα να έρθετε σε επαφή με αξιόλογο κόσμο που σίγουρα θα σας βοηθήσει στο τέλος. Αισθηματικά οι ελεύθεροι ας προσγειωθούν λιγάκι με τις απαιτήσεις σας. Όλα σας βρωμάνε πια, με κουράσατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μεγάλη αναστάτωση έρχεται από ξαφνικά γεγονότα που αφορούν τι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι γιατί αυτά τα γεγονότα ήρθαν και θα μείνουν για κάμποσο καιρό. Ανατροπές και στην καθημερινότητά σου από αδιανόητα χαζούς λόγους. Προσοχή στις μετακινήσεις σας. Οι δεσμευμένοι είστε σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ οι αδέσμευτοι να ξέρετε πως κάποιος κρύβεται στις σκιές για εσάς. Μην σκιάζεστε καλέ, για καλό είναι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν έχετε πάρει καν χαμπάρι ότι ήρθε Σαββατοκύριακο και εσείς έχετε διάθεση να λύσετε όλα τα επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα του έτους τώρα αμέσως. Εξαιρετική η δυναμική αλλά στο τέλος της ημέρας εγκυμονεί ο κίνδυνος να απογοητευτείτε επειδή προφανώς δεν θα τα έχετε λύσει όλα. Το ξεπόρτισμα για κυνήγι γκομενακίου να ξέρετε θα αποδώσει καρπούς οπότε μην ακούσω Σάββατο βράδυ μέσα σπίτι και Netflix γιατί σας τσάκισα.