ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόσεξε τα λόγια σου το Σαββατοκύριακο γιατί θα πληγώσετε κόσμο και μάλιστα μπορεί να χάσετε και ανθρώπους από κοντά σας και αυτό θα πονέσει πιστέψτε με. Δείτε πιο καθαρά τα πράγματα, συνειδητοποιήστε ποιοι θα μπορούσαν να είναι πιστοί κοντά σας και όλα τα άλλα διώξτε τα μακριά σας. Στα αισθηματικά σας προσπαθήστε να δείτε πιο καθαρά πράγματα στη σχέση σας και κατανοήστε τι πρέπει να δώσετε στο ταίρι σας για να είστε σωστοί και δίκαιοι πρώτα με τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκνευρισμός επικρατεί μέσα στο μυαλό σας γιατί υπάρχουν γεγονότα που σας προκαλούν καθυστερήσεις σε άλλα ζητήματα. Επαγγελματικά τα θέματα, σας απασχολούν γιατί ίσως να προκύψει μια ευκαιρία και αυτό σας αγχώνει πολύ. Οικογενειακά προβλήματα θα προκύψουν και εσείς θα πρέπει να τους καλύψετε και οικονομικά. Αισθηματικά θα πρέπει να ησυχάσετε λίγο γιατί τα νεύρα σας τα ξεσπάτε στο ταίρι σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Τα γεγονότα έρχονται συνέχεια μπροστά σας και είναι άκρως ευχάριστα γιατί φαίνεται πως θα υλοποιηθούν τα σχέδιά σας. Εάν προκύψουν προβλήματα να ξέρετε πως θα είναι παροδικά οπότε δεν πρέπει να σας αγχώσει. Ερωτικά θα πρέπει να προσέξετε λιγάκι τη συμπεριφορά σας προς το ταίρι σας γιατί μπορεί να υπάρξει ακόμα και οριστική ρήξη. Αντίθετα, οι αδέσμευτοι θα χαρούν τον έρωτα.