Ζώδια Ιούλιος

Ζώδια Ιούλιος: Ανατρεπτικός θα είναι αυτός ο μήνας για όλα τα ζώδια, καθώς οι αστρολογικές όψεις είναι τόσο έντονες που τίποτα δεν αναμένεται να μείνει όρθιο.

Για άλλη μία φορά ο Ιούλιος φαίνεται πως θα είναι ένας μήνας που θα μας αναστατώσει και θα μας βγάλει τελείως από την καλώς η κακώς εννοούμενη βολή μας. Όποιος θεωρούσε λοιπόν πως ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνα ξεγνοιασιάς, καλοκαιρινής ραστώνης γεμάτος ερωτικά φλερτ μπορεί να το ξεχάσει από τώρα.

Μέχρι τις 22 Ιουλίου τα πράγματα θα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για τα περισσότερα ζώδια και μόνο λίγοι τυχεροί ορισμένων δεκαήμερων θα καταφέρουν να περάσουν ανέπαφα αυτή τη θύελλα που φέρνουν τα άστρα.

Ζώδια Ιούλιος λοιπόν και πρέπει να είστε έτοιμοι για διενέξεις, για σοβαρές εμπλοκές σε οικογενειακά ζητήματα, ενώ και οι διαπροσωπικές μας σχέσεις κάθε είδους θα περάσουν στιγμές σκληρής δοκιμασίας.

Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιοι από εμάς να δώσουμε τέλος σε σχέσεις είτε φιλικές είτε ερωτικές είτε ακόμα και επαγγελματικές.

Σε αυτό το δύσκολο αστρολογικό περιβάλλον έρχεται η Your Energy Focus με το γνωστό της ταλέντο στις κάρτες Ταρώ και μας βοηθάει με αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια ένα ένα με τη βοήθεια της Ταρώ.

Μέσα από το παραπάνω βίντεο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αναλυτικά τι μπορεί να περιμένετε από τον Ιούλιο, ποια γεγονότα θα πρέπει να προσέξετε έτσι ώστε να μην πέσετε σε παγίδες και σε ποιους τομείς της ζωής σας θα πρέπει να ρίξετε βάρος έτσι ώστε μετά να επιβραβευτείτε.